Запрошуємо на курси польської мови дітей, майбутніх абітурієнтів та дорослих!
Ukrainian English German Polish Russian

Нам довіряють - Нас рекомендують

 

Тетяна Коровіцька

мама Катерини, слухача курсу «польська мова для студентів», а нині учениці польського технікуму АВАНС

с. Переспа, Волинська обл.

 

    Коли моя донька перейшла в 9 клас, вже тоді думали куди поступати. Хотіли дуже за кордон. Але як? Чи можливо? Куди звертатися? Передивилась пару реклам у Луцьку, звернула увагу на '' Юнеко Груп'' і не пожаліла. Маємо тільки позитивні враження. Марія - привітна, добра, легка в спілкуванні, що дає натхнення йти тільки вперед. Вона і Валерій порадять, підкажуть, дадуть повну інформацію про вступ. Від першого знайомства і до вступу тримали у курсі всіх подій. Заключили договір, відправляли документи, які були потрібні і виконували вказівки Марії. Звичайно, що переживали, але Марія завжди заспокоювала і підтримувала, що давало впевненість і сили, що робимо все правильно.

    Окрема подяка Насті - викладач своєї справи. З першого заняття і до самого екзамену дуже надихала, що важливо для дитини при вивченні іноземної мови. Отже донька - студент польського технікуму. Мрії здійснюються.

    Тож хто планує поступати за кордон сміливо раджу тільки компанію ''Юнеко Груп'' - найкраща без сумніву!

 

 

Наталія Михнюк

мама Іллі, студента Вроцлавської Політехніки

м.Луцьк

 

    Велика подяка за вашу працю. Її неможливо переоцінити  бо ваше ставлення до дітей, як до своїх особистих просто неймовірно.

    Низький уклін вам! Процвітання та міцного здоров'я!

 

 

Олена Голік

мама Софії, студентки Краківського Педагогічного Університету

м.Рівне

 

    Рада нашому знайомству, приємному спілкуванню, легкому старту з Вашої руки і індивідуальному підходу.

   Успіхів Вам у наступних починаннях, хороших людей, перемоги як у своїх справах так і радості за нашу спільну в скору Перемогу.

   Щиро дякую!

 

 

 

 

Інна Зламан

мама Валерії, студентки Поморської Академії у Слупську

м. Острог, Рівненської обл.

 

       Дякуємо за ваш титанічний труд!
       Мирного неба!
       Перемоги над ворогом і спокійного життя в любій серцю Україні

 

 

 

 

 

Наталія Наконечна

мама Валентини, студентки Університету Марії - Кюрі Складовської у Любліні

м. Луцьк, Волинська обл.

 
 

      Щиро дякуємо, за турботу, взаєморозуміння та підтримку, гарних вам абітурієнтів у майбутньому!

 

 

 

Тетяна Олексюк

мама студента Свєнтокшиської Політехніки

 м. Кременець

 

     Кожен підліток в певний момент задумується: “Хто я? Як себе реалізувати? Ким хочу бути?”. Саме таке питання у свій час поставив собі мій син. Починаючи з 6 класу і, не знаючи ще добре ким саме хоче стати, він мріяв про навчання в Польщі. Для того інтенсивно вивчав мову, історію та звичаї польського народу. І ось 11 клас: ЗНО, випускний… І хоча ми вже визначились з факультетом та університетами, де б хотів навчатись син, ми опинились на роздоріжжі: куди і до кого звернутись, аби вступ наш був успішним, щоб нічого не пропустити. Ми розуміли, що процес вступу на навчання за кордоном потребує знань і вмінь, яких нам бракувало для правильного підбору, оформлення та подачі документів. Адже незнання специфічних вимог кожного окремого університету які ми обрали(а їх було три), могло значно ускладнити процес вступу. Саме в цей момент ми мали змогу відвідати презентацію навчальних закладів Польщі, яка проводилася фірмою “Юнеко Груп” у м. Луцьку і саме там ми отримали найбільше інформації, якої потребували, і зрозуміли, що ми на вірному шляху. Крім того, під супроводом Юнеко Груп” вступала до Краківського університету донька наших знайомих. На даний момент вона закінчила навчання, живе і працює у Кракові. Слід наголосити, що почавши працювати з “Юнеко Груп”, ми отримали хоч яку впевненість, адже нерви і хвилювання були на межі. Працівники фірми допомагали нам практично у всіх моментах, а це і переклад документів, і переговори з університетами, і поселення дитини в гуртожиток, і період адаптації у Польщі тощо. Крім того, відчувалась неабияка моральна підтримка, яка є теж необхідною в такий момент.

    На даний момент я є щасливою мамою успішного студента Свєнтокшиської Політехніки. Надзвичайно вдячна пані Марії, пану Валерію та пані Олександрі за те, що Ви робите! Всього найкращого Вам! Ви – найкращі!

 

Наталія Ясенчук

мама Валерії, студентки Краківської Музичної Академії

м. Луцьк 

 

   Поділюся досвідом вступу моєї доньки в Краківську Музичну Академію. Екзамени тривали 3 дні та складалися з таких предметів: сольфеджіо, виконання обов‘язкової програми та виконання незнайомого твору + бесіда. До третього конкурсу допустили не всіх, а третій екзамен пройшли усі. В академії створені усі умови для абітурієнтів: надаються аудиторіі з фортепіано Yamaha для репетицій без обмеження часу та концертний зал з роялем Steinway. Завдяки цьому донька змогла адаптуватися та зіграти добре на екзамені ( до цього на таких інструментах грати не доводилося, а це дуже нелегко). Атмосфера в академії дуже привітна, від спілкування з комісією залишилися лише приємні спогади. Бажаю усім успіху при вступі, але слід дуже багато працювати: вибрати складну програму, не ігнорувати сольфеджіо та вірити в себе.

    P.S. Великою часткою нашого успіху завдячуємо Марії та Валерію, які підказали ВНЗ, вчасно та якісно підготували документи, тим самим з‘економили нам купу часу та нервів.

 

ГЕНЕРАЛЬНЕ КОНСУЛЬСТВО

Республіки Польща у Харкові

Подяка за якісну та оперативно виконану роботу за правочином № 2/18 від 12.03.2018 р.!

 

   Переклад з української мови на польську мову авторського дослідження І. Сизоненко, А. Задоя «Рушії індустріального прогресу: Нариси з історії польської колонії на Катеринославщині » / tłumaczenia z języka ukraińskiego na język polski pracy autorskiej І.Syzonenko, A. Zadoja «Siła napędowa postępu industrialnego: Szkice z historii kolonii polskiej na Katerynosławszczyźnie»

 

Тарасенко Тетяна

студентка Сілезького Університету

 м. Любомль

 

    Усім привіт, мене звати Таня, я з міста Любомль. А ще, я - майбутній кримінальний психолог.

    Хочу трішки розповісти, як я вступила на безкоштовне навчання в один з кращих вузів Польщі без карти поляка. Ще з 5 класу я вирішила, що в Україні я не вступатиму до ВУЗу - хочу до Польщі. Вже на кінці 10 класу почала задумуватись над цим все більше і більше, бо розуміла, що до цього потрібно дуже добре готуватись і було б добре, якби мені хтось в цьому допоміг. Помічника я собі знайшла. Мій знайомий, який теж зараз навчається на безкоштовному навчанні в Польщі, порадив мені UNEKO GROUP. Мама зателефонувала до пані Марії, вона доступно все пояснила, щось порадила, щось підказала і вже наступного дня ми приїхали до Луцька, щоб зустрітись особисто. Я ще раніше визначилась зі своєю майбутньою професією, тому Марія та її колеги розповідали нам про конкретні ВУЗи, які могли б мене зацікавити, про сам процес вступу, про українців, які навчаються в польських ВУЗах, також вказали, які саме послуги надають. Ми з мамою вирішили ризикнути та спробувати виграти безкоштовне навчання в Сілезькому університеті в Катовіцах, а для страховки взяли ще SWPS в Сопоті. Найбільше хочу виділити те, що UNEKO GROUP надає свого вчителя з польської мови. Сказати, що Інга просто добре вчить - це не сказати нічого. Вона готувала мене не тільки суто по мові, а ще й по тій спеціальності, яку я вибрала. На заняття я їздила кожного тижня, займались ми три години. Доречі, в кінці я підрахувала, що цього року в автобусі до Луцька я провела 399 годин. І це було того варте. На уроках ми говорили, писали, читали, навіть співали. Також в останні тижні перед співбесідою пані Інга кожного дня телефонувала мені в Skype, щоб я краще звикла до цього всього.

    Мене також готували ще морально. В UNEKO GROUP завжди панує якась така спокійна атмосфера. Навіть перед екзаменами мене нагодували цукерками, щоб я менше переживала.

    Коли я дізналась, що пройшла на безкоштовне навчання, моєї радості не було меж. Щастя переповнювало усіх: мене, маму, Інгу, Олександру, Марію, адже і мої, і їхні старання не були даремними.

    На даний момент я маю грандіозні плани на своє подальше навчання, а ще мої друзі також зацікавленні у вступі до польських ВУЗів за допомоги UNEKO GROUP.

 

Тропіна  Інна

мама студентки Музичної Академії м.Кракова

м. Черкаси

 

     Добрий день. З величезною подякою пишу цей відгук. Моя донька з дитинства любила музику, успішно закінчила музичну школу, і надалі бачила своє життя пов’язане з музикою. Для навчання була вибрана країна Польща, але відразу ми зіткнулися з проблемою, в агенції, що допомагає з вступом до ВУЗів Польщі, яка має офіс у нас в Черкасах, нам відповіли, що це неможливо, оскільки музичні ВУЗи Польщі не приймають іноземних абітурієнтів, і нічим допомогти нам не зможуть. В любий технічний будь-ласка, але не в музичний.

    Передивившись в інтернеті масу реклами різних агенцій, вибір припав на «Юнеко груп», які запевнили, що це цілком можливо. Трішки насторожувало те, що вони не мали офісу у нас в Черкасах, але переконали, що він їм і не потрібний, бо всі роботи проводяться дистанційно. Заключили договір, відправили документи, і надалі просто виконували вказівки нашого куратора. Звичайно ми нервувалися і переживали, але вже все позаду, і моя донька щаслива студентка Музичної академії Кракова.

    Дуже дякую агентству і зокрема пані Марії за співпрацю і високий професіоналізм. Окрему подяку заслуговує і репетитор з польської мови Інга, яку нам порадило агентство. Менше ніж через три місяці інтенсивних занять, які проводилися по скайпу, донька розуміла мову, легко спілкувалася і комфортно себе почувала в Польщі. Усім майбутнім абітурієнтам рекомендую!))) З повагою, Інна Шапошник (мама студентки), місто Черкаси.

 

Дарина Мирончук

студентка Краківського Економічного Університету

 м. Луцьк

 

    Навчання за кордоном традиційно вважається більш якісним, тому що в розвинених країнах величезні кошти вкладають саме в науково-освітню сферу. Тому недивно, що так багато українських випускників ставлять собі за мету навчатись закордоном. В Польщі навчання побудоване за принципом самонавчання, саме тому вважається максимально наближеним до практики. Я щаслива, що свого часу мала таку можливість поїхати на навчання до Кракова. Реалізувати це допомогла компанія UNEKO GROUP на чолі з прекрасним керівником Пані Марією, який відповідально ставиться до своєї роботи. Я отримала цінні рекомендації щодо рейтингів вищих навчальних закладів Польщі. Працівники компанії взяли на себе підготовку всіх необхідних документів для вступу: перекладів, апостилізації, легалізації, тощо. Я також отримала всю необхідну інформацію щодо проживання, завдяки чому я з легкістю розпочала своє навчання. Маю тільки позитивні враження від співпраці з компанією, оскільки я не мала жодних проблем зі вступом в один з найкращих державних навчальних закладів Польщі на омріяний факультет.

    Економічний університет надає чудові можливості для реалізації себе в найкращих компаніях не тільки Польщі, а й інших країн світу. Університет бере активну участь у міжнародних програмах студентського обміну, які дозволяють набратися достатньо цінного досвіду. Керівництво університету завжди слідкує за новими освітніми тенденціями. В результаті університет постійно пропонує нові факультети та можливості для випускників.

    Всім, хто потребує консультацій у виборі навчального закладу, допомоги при вступі, візової підтримки, підготовки пакету необхідних документів, та кого цікавлять деталі щодо отримання вищої освіти за кордоном, рекомендую звертатись до компанії UNEKO GROUP.

 

Анатолій Пікалюк

студент Сілезького Університету в Катовіцах

м.Любомиль

 

   Без карти поляка, без червоного диплому бакалавру, без польського коріння – я вступив на БЕЗКОШТОВНЕ  навчання! Неможливо? З ЮНЕКО ГРУП можливо все!

   А починалось все з мрії, мрії здобувати якісну європейську освіту. Та поставленої цілі – продовжити навчання на магістратурі у Польщі. Навчений гірким досвідом, недобросовісної минулорічної роботи однієї з київських фірм, я досить зважено підійшов до вибору посередника. Телефонні  розмови, поставлені питання – і нарешті - фахова відповідь. Це була  Марія, директор ТОВ ЮНЕКО ГРУП.

   Далі була зустріч в офісі на яку я приїхав з мамою. Тут вислухали наші побажання та можливості, а також провели тестування на визначення мого рівня володіння мовою і… я зрозумів, що не просто буду навчатись в Польщі, але маю усі шанси навчатись БЕЗКОШТОВНО.

   І розпочалась підготовка. Насправді, у ЮНЕКО ГРУП створені прекрасні, комфортні, навіть трішки домашні  умови для належної підготовки та поглибленого вивчення мови. Тут почуваєшся  розкутим і  спокійним, в новій готовності до досягнення будь – якої мети. За що окрема подяка Інзі - дуже талановитому вчителю, а також Олександрі. В мене тут вселили шалену віру в себе і власні сили.

   Вся співпраця здійснювалась на підставі договору; на  протязі усієї вступної компанії, нас тримали у курсі всіх змін та подій; безперервний і своєчасний зв'язок – усі ці, здається, незначні нюанси знімали з нас тягар переживання. І, чесно кажучи, перекладали його на цих чудових людей -працівників ЮНЕКО ГРУП, котрі переживали  на рівні з нами, а може і більше…

   У ЮНЕКО ГРУП працюють справжні професіонали, для яких девізом є «рука за руку» вести абітурієнта від самого початку до завершення вступу, ледь не до входу в університет :)  .

   Я досягнув бажаного-вступив на безоплатну форму навчання. І лише завдяки цим неймовірним людям я впевнено рухаюсь до своєї мрії!Тож, для усіх,  хто ще сумнівається куди звернутись, а ще тим більше має свою величезну, поки нездійснену мрію, раджу сміливо крокуйте до ЮНЕКО ГРУП!

 

Юлія Третяк

студентка  Університету Управління та Банківської Справи м. Краків

м. Кременець

 

   Мрія навчатися закордоном була в мене з дитинства. Реалізувати її мені допомогла фірма «ЮНЕКО ГРУП».  Завдяки фірмі  «ЮНЕКО ГРУП»   абітурієнти можуть отримати якісну європейську освіту, що дасть змогу кар’єрного росту в майбутньому. 

   Хочу висловити свою подяку пані Марії, а також пану Валерію за високо- кваліфіковану роботу пов’язану з подачею документів до інституту, а також у наданні своєчасно необхідної інформації пов’язаної з оформленням  візи,  про перебування  на території Польщі.

    Особисто від себе хочу побажати Вам вдалих умов, хороших клієнтів, подальшого успішного розвитку.

 

Алла Берестюк

мама Олесі, студентки  Університету Суспільної Психології м. Варшави

 м. Луцьк

 

   Скориставшись послугами від ТОВ ЮНЕКО ГРУП, Ми отримали:

креативний підхід та індивідуальний підбір ВНЗ, з урахуванням усіх Наших побажань;

економію часу та нервів,- адже  підготовку та подачу документів, отримання рішення про зарахування, візову підтримку та допомогу з пошуком житла  здійснювали працівники ЮНЕКО ГРУП

    Робота даної компанії це ПРОФЕСІЙНИЙ ПІДХІД та БЕЗСТРЕСОВИЙ ВСТУП !

 

 

Світлана Мовчан

мама студента Суспільної Академії Наук у Варшаві

м. Шепетівка

 

   Наша сім'я зверталася за допомогою до компанії UNEKOGROUP  двічі. Першого разу фірма допомагала у працевлаштуванні в Польщі, а потім допомогла дитині вступити до одного з ВУЗів Варшави.

   Свою роботу компанія виконує на професійному рівні, максимально враховуючи побажання клієнта. Працівники - компетентні, уважні, доброзичливі.

   Фірма надає достовірну інформацію щодо умов праці та навчання.  

   Оперативно і якісно  вирішує всі питання пов’язані з працевлаштуванням і вступом.

   Саме тому я можу рекомендувати послуги компанії UNEKOGROUP!

 

 

Катерина Давидюк

студентка  Академії Фінансів та Бізнесу VISTULA

м. Нововолинськ

 

   Чотири роки я провчилась в Києві, та отримавши диплом Бакалавра за спеціальністю Правознавство, я зрозуміла, що немає сенсу продовжувати навчання в Україні.

   Навчання в Польщі завжди було моєю мрією, але зараз я переконалася, що окрім того, що це цікаво та перспективно, це ще і доступно кожному. У Польщі, я вступила на магістратуру, обравши собі спеціальність міжнародні відносини, щоб у подальшому влаштувати своє майбутнє у Європі.

   Завдяки таким помiчникам, як «ЮНЕКО ГРУП», процес вступу пройшов швидко, безстресово та  зовсім не складно. Працівники агенства – приємні у спілкуванні та позитивні, але що більш важливо спеціалісти у своїй справі та здатні знайти вихід з будь-якої ситуації.

   Дякую працівникам  «ЮНЕКО ГРУП» за кваліфіковану допомогу та раджу всім не зупинятися на досягнутому, здобувати неоцiненний міжнародний досвід та європейський диплом!

 

Валерія Трачук

студентка  Університету Управління та Банківської Справи м. Краків

с. Бонівка Тернопільської області

 

   Юнеко Груп - хороша фірма,роботою якої я цілком задоволена!

   Швидке оформлення документів, пошук вузів і розуміння.Відносно інших фірм недорогі послуги.  Від нас лише потребувались документи, - і я вже студентка хорошого польського університету.

   Все дуже просто,тому з певністю рекомендую цю фірму!

 

 

 

ТОВ ЮНЕКО ГРУП
вул.Винниченка 65, офіс 22,
м. Луцьк, Україна 43006
+38 0997956771
+38 0961229070
+38 0934348805