Запрошуємо на курси польської мови дітей, майбутніх абітурієнтів та дорослих!
Ukrainian English German Polish Russian

ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМ.С.СТАШІЦА В ПІЛЕ

(PAŃSTWOWA WYŻSZA SZKOŁA ZAWODOWA IM. STANISŁAWA STASZICA W PILE)

www.pwsz.pila.pl

Адреса: ul. Podchorążych 10 64-920 Piła

* Якщо Ви не є власником карти поляка, але бажаєте здобувати освіту у даному університеті, уточнюйте вартість навчання за обраним напрямом у наших менеджерів. 

 

   Державний Університет ім. С.Сташіца – вищий навчальний заклад, заснований у 2000 р. Метою вузу є  підготовку кваліфікованих спеціалістів, девізом  ”zawodowa znaczy praktyczna”, що означає, що основна увага приділяється саме професійному спрямуванню, та виробленню практичних навиків у студентів. Для цього було запроваджено інноваційну подвійну систему навчання  (теорія + практика). Кілька днів в тиждень студенти ходять до Університету та здобувають теоретичні знання, а решту часу – проходять стажування в одній з запропонованих компаній, отримуючи практичні навики. 

   По закінченню, Університету, студенти разом з дипломом отримують сертифікат про проходження практики. Окрім цього, у студентів є можливість отримати стипендію від компаній, та можливість зарекомендувати себе для подальшого працевлаштування.

   З 2014 р. у ВНЗ  налагоджена співпраця  з такими компаніями, як Quad/Graphics Europe, Philips Lighting Poland, SAPA Aluminium, SeaKing Ltd, Farmutil oraz Dendro Poland Ltd.

   Університет пропонує навчання двох рівнів: бакалавр та інженер на 12-ти напрямах за 18-ма спеціальностями.

   PWSZ відкриває широкі можливості для фінансової підтримки студентів, - це соціальні гранти і ректорські стипендії, стипендії для людей з обмеженими можливостями і стипендії за видатні досягнення та дослідження. Слід зазначити, і про стипендії від бізнес структур, наприклад від Philips Lighting Poland та GRAPIL.

   Державний Університет ім.С.Сташіца розвиває та підтримує міжнародне співробітництво, приміром ERASMUS - програма, що дає змогу пройти стажування та практику за кордоном. Про широкі можливості Університету у сфері закордонних практик та стажувань, свідчить і той факт, що Університет зайняв перше місце у Польщі серед Університетів, що найактивніше беруть участь у програмі ERASMUS. Окрім цього, Університет має близько 20 підписаних договорів про співробітництво. З кожним роком, все більше іноземних студентів обирають Університет для навчання, зараз у ньому  навчається близько 50 іноземців.

   Університет запровадив програму навчання STUDIA 40+, що є новітнім на ринку освітніх послуг, оскільки навчання у ВУЗі не обмежується віком та це прекрасна можливість навчання для людей, які пройшли іспит на атестат зрілості раніше, і з професійних або особистих причин їм не вдалося завершити своє навчання. Сьогодні, коли вони вже впевнено стоять на ногах, вони можуть повернутися до реалізації цих планів.

   

Одноразовий вступний внесок: 80 PLN

Факультет

Спеціальність

Економіка

Іінформатика в бізнесі та адміністрації

Інвестиції та нерухомість

Туристика та готельна справа

Бухгалтерський облік

Управління малими та середніми підприємництвами

Філологія

Англійська філологія

Прикладна лінгвістика 

Політологія

Європейська адміністрація

Безпека та управління кризовими ситуаціями

Соціальна праця

Соціальна праця

Фізіотерапія

Фізіотерапія

Косметологія

Косметологія

Опіка

Опіка

Медична допомога

Медична допомога

Одноразовий вступний внесок: 80 PLN

Факультет

Спеціальність

Будівництво

Енергоощадне будівництво

Житлове та цивільне будівництво споруд

Електротехніка

Поновлювані джерела енергії

Системи автоматизації та електроніки

Механіка та будова машин

Інженерія продукції

Компютерні методи в проектуванні машин

Поїзди та обслуговуючі машини

Транспорт

Автомобільний транспорт

Логістика

ТОВ ЮНЕКО ГРУП
вул.Винниченка 65, офіс 22,
м. Луцьк, Україна 43006
+38 0997956771
+38 0961229070
+38 0934348805